Boka klipptid

035-12 22 90

Produkter från Vision Haircare

Shampoo

Normal Shampoo

För normalt till fett hår. Tillför håret fukt och näring utan att tynga ner. Innehåller Shea butter och keratin. Shea butter har UV-B skydd och anti aging egenskaper. Keratin ger ditt hår styrka och gör det mer tåligt för olika behandlingar typ färg- och värmebehandlingar.innehåller färgbevarande ämnen

Moisturizing Shampoo

Fuktighetsgivande färg schampo som är milt. Ger behandlat och torrt hår en fyllig, glansig och len känsla. Innehåller Shea butter och keratin. Shea butter har UV-B skydd och anti aging egenskaper. Keratin ger ditt hår styrka och gör det mer tåligt för olika behandlingar typ färg- och värmebehandlingar.

Anti Dandruff

Lindrar irriterad och flagig hårbotten som är orsakad av bland annat mjäll och seborré. Innehåller mentol som har en kylande funktio

 

Spray and Clean torrschampo (aerosol)

Tyngdlöst pulver för att fräscha upp och återaktivera frisyren utan att tvätta håret. Perfekt för att skapa en torr och matt frisyr med volym.

It’s silver

Perfekt för alla som har blekt grått eller naturligt blont hår. Dämpar gula nyanser och lyfter fram den naturligt ljusa/gråa nyansen samt ger glans och lyster. Innehåller Honung
 

 

Conditioner

Smothin masque / Conditioner

Färgbevarande balsam för kemiskt behandlade eller skadade hår. Utredande effekt samtidigt som den ger fukt och glans. Extrakt av oljor från nattljusblomman med omega 6 och 9.

Easy conditioner

Ett färgbevarande lättvikts balsam som innehåller Shea butter och Keratin. Shea butter har UV-B skydd och anti aging egenskaper. Keratin ger ditt hår styrka och gör det mer tåligt för olika behandlingar typ färg- och värmebehandlingar. Det innehåller även ett värmeskydd som heter Silicone Quaternium-16, Undeceth-5 och undeceth-11. Easy conditioner motverkar statisk elektricitet och ger håret friskt och glansigt utseende.

 

Just Leave It Conditioner

En färgbevarande och utredande spraybalsam. Ger glans, styrka och lagar kluvna toppar. Innehåller B vitamin som ger håret fukt och näring utan att tynga ner. Passar alla hårtyper. Innehåller UV-skydd.

 

Just Leave It Conditioner (aerosol)

En färgbevarande och utredande spraybalsam. Ger glans, styrka och lagar kluvna toppar. Innehåller B vitamin som ger håret fukt och näring utan att tynga ner. Passar alla hårtyper. Innehåller UV-skydd

 

 

Styling

Curl up 200 ml

En mycket lätt och finfördelad

lockspray som definierar lockarna samt gör dem mer glansiga och täta.
Tar bort frissighet och får lockarna att vakna till liv.

Pre-Heat Glaze

En smidig och mjuk stylinglotion som ger volym och stadga åt håret. Pre-Heat glaze tar bort statisk elektricitet, samtidigt som den skyddar mot värmebehandling. Den är även färgbevarande och har UV-skydd som skyddar mot solens strålar passar alla hårtyper.

Ruff Salt Water Spray 250 ml

Ruff ger ditt hår en känsla av att du har badat i havet hela dagen.Den ger håret en matt och rufsig struktur samt en känsla av fylligare hår.